SİX GUNS GANG SHOWDOWN V2.9.1F APK – Para Hileli

six guns gang showdown para hileli apk, six guns gang showdown rozet hilesi, six guns gang showdown apk indir, six guns gang showdown apk, six guns gang showdown mod apk, six guns gang showdown 2.9.1f apk

Six Guns Gang Showdown para hileli apk, bir kovboy olarak kötüleri yok etmeye çalışacağınız aksiyon oyunudur. Evet yegenlerim tıpkı bilgisayar başındaymış gibi uzun süre oynayabileceğiniz mobil oyunları seviyorsanız Six-Guns: Gang Showdown'ı çok seveceğinizi düşünüyorum. Kısa sürede milyonlarca kişi tarafından indirilen bu oyunda bir kovboyu yönetiyorsunuz ve oyun gerçekten çok detaylı şekilde geliştirilmiş. Kasabalardaki kötü haydutları yok etme görevi size veriliyor ve sizde bunu kendinizi koruyarak en iyi şekilde yerine getirmelisiniz. İşinizin zor olacağınızı söylemeliyim çünkü gittiğiniz kasabalarda tek bir kişi ile değil çeteler ile savaşıyorsunuz bu nedenle çok dikkatli olmanız gerekiyor.

Six-Guns: Gang Showdown'da bir çok silah bulunuyor, silahınızı geliştirerek haliyle düşmanlarınızı çok daha kolay şekilde indirebiliyorsunuz. Yeri geldiği zaman onları yumrukla alt ediyor, bazende saklanarak büyük bir çete ile delicesine çarpışıyorsunuz. İmkanların fazlaca yer aldığı Six-Guns: Gang Showdown oyununda ata binebiliyor ve kasabalar arasında böylece geçiş yapabiliyorsunuz. Sizde verdiğim para hileli mod apk sayesinde güçlü silahları kolayca alabileceksiniz. Six Guns Gang Showdown 2.9.1 apk indir dosyasını indirip oynayabilirsiniz, iyi eğlenceler!






OYUNDAN GÖRÜNTÜLER

six guns gang showdown para hilesi apk indir, six guns gang showdown apk indir,

six guns gang showdown money hack, six guns gang showdown hileli apk indir, six guns gang showdown hileli indir

six guns gang showdown 2.9.1f apk indir, six guns gang showdown 2.9.1 hileli apk indir



İNDİRME LİNKLERİ

six guns gang showdown 2.9.1 hileli apk indir

six guns gang showdown hileli apk indir, six guns gang showdown apk indir


KURULUM

1- “Six Guns Gang Showdown v2.9.1f APK İNDİRuygulamasını indirerek cihazınıza kurulumu gerçekleştirin. 

2- Ardından “Six Guns Gang Showdown v2.9.1f SD DATA İNDİR” dosyasını indirip rardan çıkaralım. com.gameloft.android.ANMP.GloftSXHM
” dosyasını “Android/Obb” dizinine atarak oyuna giriş yapalım.

3- Oyuna girdiğinizde paranız ve rozet miktarınız sınırsızdır. İyi Oyunlar!

UYARI: Ban yememek için oyuna girerken internet bağlantınızı kesin. Eğer banlandıysanız ayarlardan oyunun önbelleğini ve verilerini sıfırlayın.


Six Guns Gang Showdown'ı Google Play Store'dan indirmek için: Six Guns Gang Showdown
Previous
Next Post »

1 yorum:

Write yorum
Unknown
AUTHOR
23 Aralık 2018 22:17 delete

Kardeş geçersiz lisans diyor


Reply
avatar